Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cloudpillo lanceert drie nieuwe producten

"Het resultaat van een jaar lang innovatie en ontwikkeling"

De jonge ondernemers Lars van der Wijst (22) en Jens Timmers (22) bouwen hard aan de weg met hun bedrijf Cloudpillo. Na een jaar vol nieuwe mijlpalen en groei, breidt Cloudpillo hun assortiment uit met drie nieuwe producten: de Cloudpillo Recharge, de Cloudpillo Air en het Cloudpillo Down & Feather Duvet.

Deze lancering markeert een mijlpaal in de groei van het bedrijf, dat in 2023 een samenwerking met Beter Bed aanging en dit jaar de eerste tv-campagne heeft gelanceerd. Hiermee bouwt Cloudpillo gestaag verder op het succes uit de eerdere jaren.


Oprichters Lars van der Wijst (22) en Jens Timmers (22).

Het slaapmerk is slechts drie jaar oud, maar wist vanaf het eerste jaar al zo'n 40.000 kussens te verkopen. Intussen heeft Cloudpillo al talloze Nederlanders geholpen aan een betere nachtrust en bereikten zij onlangs de mijlpaal van 10.000 reviews op Trustpilot. Het einde lijkt nog lang niet in zicht voor de jonge ondernemers. Naast kussens is het assortiment van Cloudpillo de laatste twee jaar flink uitgebreid, voornamelijk door de grote vraag vanuit de consumenten. Zo zijn er tegenwoordig niet meer alleen kussens bij Cloudpillo te koop, maar ook dekbedden, matrassen, toppers, hoeslaken en nog meer producten.

De nieuwe producten die op 1 mei worden gelanceerd, zijn het resultaat van een jaar lang innovatie en ontwikkeling, gevoed door directe feedback van consumenten die een verlangen uitspraken naar zowel een zachter, hotel-achtig kussen als een steviger kussen dat geschikt is voor buikslapers. "Het was voor ons een duidelijke boodschap dat onze klanten meer diversiteit wilden in ons aanbod. Met de Cloudpillo Recharge, de Cloudpillo Air en het Cloudpillo Down & Feather Duvet, bieden we nu producten aan die iedere slaapvoorkeur bedienen," aldus Lars van der Wijst.

Over de Producten
De Cloudpillo Recharge: Dit kussen is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een naar een zachte en revitaliserende slaapervaring, zodat ze weer volledig opgeladen zijn voor de volgende dag.

De Cloudpillo Air: Dit kussen is ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een licht en luchtig kussen dat de hele nacht door ademt en consistent comfort biedt.

Het Cloudpillo Down & Feather Duvet: Een duurzaam, luxe dekbed gemaakt van 100% natuurlijke materialen, perfect voor de milieubewuste consument die wil genieten van een warm, maar luchtig dekbed.

Vanaf 1 mei zijn de nieuwe producten beschikbaar via de officiƫle website van Cloudpillo.

Meer informatie:
Cloudpillo
www.cloudpillo.nl

Publicatiedatum: