Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Matrassenmiljonair Joep Verbunt werd wakker geschud door Amerikaanse start-up'

Joep Verbunt, oprichter van Matt Sleeps, werd geïnspireerd door een Amerikaanse start-up die de matrassenmarkt online wilde opschudden. "Ondernemers hoeven niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Als een ander al een goed concept heeft bedacht, kun je dat prima kopiëren. Maar je moet er wel een eigen draai aan geven." Dit zorgde ervoor dat Matt Sleeps het levenslicht zag in 2016. "Nu kijken ze bij ons af", zegt de matrassenmiljonair in een interview met De Telegraaf.

Verbunt zag een kans in het ontbreken van transparantie en het gebrek aan gebruiksgemak in de traditionele matrassenmarkt. Door het aanbieden van gratis honderd dagen proefslapen en het leveren van matrassen in compacte dozen, wist hij de markt te verstoren. "De missing link was het matras gratis honderd dagen laten uitproberen."Lees hier het (premium) artikel.

Publicatiedatum: