Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behangproducent Arte trekt de monochrome kleurenkaart met vier nieuwe trendtinten

Arte zei het al: grijs op grijs is definitief voorbij. Anno 2020 trekt de muurbekledingspecialist opnieuw de monochrome kleurenkaart, maar dan wel met gedurfde tonen. Lang niet alleen meer in zwart-wit, maar in de interieurkleuren van dit moment. Je volledige muur in auberginepaars of kobaltblauw, de trendkleur van het jaar? Niet voor watjes!

Kobaltblauw, een knallend statement
Wil je een rijke en geborgen sfeer creëren? Ga dan voor de diepere blauwtint. Zijn koele ondertoon kan ook warm aanvoelen in combinatie met een bepaald materiaal, zoals leder. Leder is uiterst natuurlijk en duurzaam die zeer warm oogt bij gebruik van de juiste patronen en kleuren. De grove stiknaden op de muur geven een extra stoer karakter. Dit maakt de collectie Les Cuirs van Arte zo uniek en uitzonderlijk.

Saliegroen, een fluide pastelkleur
Salie is een lichtgroene tint met een zweempje pastel die zich soepel tussen groen en greige nestelt. Arte speelt hier op in en combineert harmonie en moderniteit met de collectie Selva. Dessin Capas charmeert hier door de dakpansgewijze compositie en het zachte, uitgesproken reliëf. De overlappende bananenbladeren creëren verder een rustig geheel doordat de stroken onherkenbaar zijn.

Dessin Corteza is een subtiel streepmotief, geïnspireerd op de schors van bananenbomen. Dankzij de visgraatvorm speelt het motief met licht en schaduw waardoor de tekening varieert naar gelang de lichtinval.


Dessin Corteza

Aubergine, het nieuwe frisse paars
Gespot: wijnrood, oudroze en auberginepaars in onze 2020 interieurs. Met de collectie Essentials | Modulaire interpreteert Arte deze trendkleur op een nieuwe, modernistische manier. Dessin Sweep brengt een sterk staaltje kunstzinnigheid met geometrische vlakken die opvallen door hun eenvoud. Hierbij geeft de fijne structuur perfect de warmte en subtiliteit van het textiel weer. 


Dessin Sweep

Oriongrijs, een tijdloze nuance
Een goede basis, een goed begin. Met grijs als neutrale basiskleur is het alsof je opnieuw leert kijken, want door lichtinval en reliëf in de ondergrond geeft het steeds weer een andere tint weer. Met de collectie Lush combineert Arte rijkelijke stoffen en fijne weeftechnieken in een luxueus jasje. De koele grijsaccenten van dessin Tinneroy combineren perfect met de zachte toplaag van ribfluweel en maken het plaatje compleet.

De brede geribbelde structuur van ribfluweel is sensueel en tactiel. Bovendien geeft de subtiele glans, verwerkt in het velours, een elegant en rijk gevoel. De onregelmatige schakeringen zorgen voor een willekeurig patroon.

Meer informatie:
Arte
info.netherlands@arte-international.com  
www.arte-international.com 

Publicatiedatum: