Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding shuttercollectie van Blend Window Fashion

Blend Window Fashion is een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van kwaliteit en innovatie. Blend® is een merk voor opmaat gemaakte shutters, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. De producten zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. ''Hierdoor kunnen wij voor ieder interieur de perfecte raamdecoratie aanbieden. Wij leveren maatwerk shutters en jaloezieën die meerwaarde bieden voor ieders woongenot, hierbij hoort ons motto ‘perfection in every detail’.''


Links populierenhout en de stalen koffer.

Shutters: raambekleding voor binnen
Shutters, ookwel houten binnenluiken genoemd, van Blend zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. Waarbij er voorheen alleen gekozen kon worden voor een Basswood (lindehout) of Manchurian Ashwood (essenhout) shutter is de collectie uitgebreid met twee nieuwe unieke houtsoorten, lees; Eiken en Populieren shutters. Eiken en Populieren shutters behoren tot de zwaardere houtsoorten en kenmerken zich door de robuuste uitstraling.

Deze twee unieke houtsoorten zijn beide leverbaar in drie natuurtinten, en één gespoten kleur in zwart en wit. Eiken shutters zijn leverbaar in de onderstaande vier kleuren:
·         Country Oak

·         Dark Mouning Oak

·         Milano Oak

·         Black Oak

De Populieren collectie is leverbaar in ook vier standaardkleuren:

·         White Beech Elm

·         Pale Lancelot Elm

·         Harvard Elm

·         Black Elm

''Bij deze unieke collectie geniet je nog meer van het natuur gevoel, doordat de houtnerven duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn. De shutters worden geheel met de hand en op maat gemaakt. Hierdoor is deze collectie perfect geschikt voor standaard ramen, draai-kiepramen, openslaande deuren of schuifpuien maar ook zeker voor ramen met een speciale vorm. Om voldoende lichtinval te behouden en te creëren in huis zijn deze houtsoorten leverbaar in een 63 mm of 89 mm lamelbreedte.''

Bepaal zelf je lichtinval met gearsystem
Om het zonnetje in huis te halen, dien je de lamellen van de shutters te bedienen. Dit kan middels een tiltstok, die bevestigd zit aan de voorzijde van de panelen. Het kan ook middels een verborgen bediening, zodat je de lamellen met de hand kan bedienen. Hierbij zit er aan de achterkant van de panelen een op kleur gespoten metalen strip die zorgt dat de lamellen aan elkaar verbonden zitten. Nieuw in het assortiment is dat shutters leverbaar zijn met een geïntegreerde verborgen bediening, ook wel gearsystem genoemd. Dit is een verborgen bediening die geïntegreerd zit in de zijstijlen van de shutters. Hierdoor is er geen bedieningsoptie zichtbaar, maar kun je eenvoudig naar wens het lichtinval regelen middels het met de hand bedienen van de lamellen.

De shuttercollectie met Eiken en Populieren uitbreiding is vanaf nu te beleven, voelen en zien bij de Blend-Dealers.

Meer informatie;
Blend Window Fashion
info@blendwindowfashion.com 
www.blendwindowfashion.com 
T.   +31 010 482 11 00

Publicatiedatum: