Eenvoudige, comfortabele besturing smarthome

Bij het bouwen, kopen of renoveren van een huis moeten er veel keuzes gemaakt worden. De keuze voor een intelligent ‘smart home systeem’ is bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Iedereen kent het begrip 'smarthome', maar wat houdt het precies in en wat kun je er mee?

De tijd om je verlichting, elektriciteit, alarm en zonwering manueel te bedienen lijkt achter ons te liggen. Gira is een aanbieder van hoogwaardige schakelaarprogramma’s en allerlei slimme oplossingen met smart home systemen voor een intelligente woning. Het technische gedeelte achter de wand is niet zichtbaar, maar is wel bepalend hoe het een en ander in huis kan worden bediend.De basis voor Gira smart home systemen wordt gevormd door een KNX systeem. Dit systeem wordt bij nieuwbouw of renovatie naast de normale elektriciteitsleidingen in het hele huis gelegd. Via deze kabel worden de verschillende elementen van de huistechniek met elkaar verbonden. Het systeem wordt aangevuld met passende sensoren, melders en displays, die het samenspel en de centrale aansturing van alle apparaten mogelijk maken.

De bedieningspanelen en de schakelaar zijn duidelijk zichtbaar in de woning en kunnen door kleur of design een echt statement maken.

Gira maakt met de nieuwe Gira tastsensor een eenvoudige en comfortabele besturing van een smart home mogelijk. De intuïtieve bediening staat bij de nieuwe Gira tastsensor 4 voorop. De tastsensor is kenmerkend door een hoogwaardig en modern design en het gebruik van natuurlijke materialen.

De tastsensor is verkrijgbaar met 1 tot 4 touch schakelaars. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen en kan van individuele opschriften worden voorzien. De tastsensor kan met de telefoon, tablet en handmatig worden bediend.De sensor is vanaf nu verkrijgbaar in glas zwart, glas wit, aluminium, aluminium zwart en edelstaal. Later dit jaar worden de gelakte varianten zuiver wit glanzend, zwart mat, grijs mat, zuiver wit mat en antraciet toegevoegd, evenals een gecoate uitvoering in brons.

Dit product is onderdeel van een compleet smart home systeem en dus perfect geschikt voor een renovatie, grote verbouwing of een nieuwbouwwoning. 

Meer informatie:
Gira
www.gira.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.