Eigenaar Alexander Bijl van De Tuinregisseurs:

'We passen ons aan naar de omstandigheden, net zoals de natuur dat doet'

Tuinen die weinig onderhoud nodig hebben zijn in de huidige maatschappij gewild, weet Alexander Bijl te vertellen. Hij is eigenaar van De Tuinregisseurs. "Zorgeloos van tuinontwerp tot tuinaanleg onder regie van De Tuinregisseurs”, vertelt hij."De Tuinregisseurs staat voor creatieve, verrassende en functionele tuinontwerpen met meer leven en beleving. Niet alleen voor tuinen, maar ook voor (openbare) buitenruimten. Dit kan variëren van erf, terrein, buitenplaats, landgoed tot plein, park, wijk, buurt en straat. Daarnaast kunnen we, na de realisatie, zorgen voor de regie bij opvolgend beheer en onderhoud. Dit doen we door heel Nederland."


Alexander heeft deze tuin ontworpen in Ouderkerk aan de Rijn.

"Wij streven naar de beste service, na een gesprek met de klant ontwerpen wij binnen tien dagen een exclusief tuinontwerp. Wanneer de klant eventuele aanpassingen aangeeft gaan wij een 2-3 tal prijsramingen maken met verschillende prijsklassen/kwaliteitsniveaus. Op basis van de keuzes die de opdrachtgever maakt gaan we het plan verder uitwerken. Na uitwerking gaan we verschillende offertes bij hoveniersbedrijven opvragen.

“Doordat wij onafhankelijk zijn en alles uit handen van de klant kunnen nemen maakt dit ons uniek.”

"Bij het ontwerpen van een tuin nemen waar mogelijk duurzaamheid in acht en de principes van permacultuur. Dit is een wetenschap voor het ontwerpen van de menselijke leefomgeving op een manier die ecologisch duurzaam en stabiel is. Complexe ecosystemen in de natuur dienen hierbij als voorbeeld."

“Een tuin moet functioneel en comfortabel zijn voor de gebruiker maar ook vriendelijk voor de natuur."


Groot of klein, alle tuinen worden onderhoudsarm ontworpen.

Alexander is werkzaam in heel Nederland en merkt in de huidige tijd van corona dat er meer aanvragen binnenkomen voor een tuinontwerp voor een nieuwe tuin. Vaak leidt dat tot een afspraak op locatie of werken op afstand. ”We passen ons aan naar de omstandigheden, net als de natuur dat doet."

Meer informatie:
De Tuinregisseurs
Koedijk 8
7711 DL Koedijk
06 – 53 250 362
www.detuinregisseurs.nl    
a.bijl@detuinregisseurs.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.