Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinmeubilair geïnspireerd op Van Gogh

De mysterieuze obsessie van Vincent van Gogh inspireerde Massproductions bij de lancering van haar assortiment tuinmeubilair in een nieuwe zongebleekte gele kleur.

Massproductions presenteert de collecties Tio, Jig Mesh, Odette Table en de nieuwe buitenbank Roadie, allemaal ontworpen door Chris Martin, in het nieuwe March Yellow. De verf bestaat uit een UV-bestendige poedercoating, geschikt voor gevelbekleding, met extreme bestendigheid tegen zowel zon als water.



"Buitenomgevingen verschillen op zoveel manieren van binnenomgevingen. Uiteraard worden er hoge eisen aan het materiaal gesteld om de effecten van de natuur te weerstaan. Maar je hebt ook verschillende ruimtes om mee te werken, alles van een park tot een restaurant of een balkon. March Yellow voegt een nieuw lentegevoel toe aan ons kleurengamma, het past net zo goed in de natuur als in elke stedelijke omgeving", zegt Magnus Elebäck, CEO en mede-oprichter van Massproductions.

Bij het fotograferen van de nieuwe collectie koos Massproductions ervoor om samen te werken met de kunstenaar en decorontwerper Martin Bergström. Het meubilair speelt zich af in een overwoekerde tuin die jeugdherinneringen oproept, een nostalgisch grensgebied tussen droom en werkelijkheid.

Meer informatie:
Massproductions
www.massproductions.se

Publicatiedatum: