'Vreemd om heropening van je keukenzaak die zo groot gepland was klein te houden'

Ook keukenzaken ontkomen er niet aan, de perikelen rond het coronacrisis. Maar hoe pakken zij dit op? Superkeukens in Veenendaal had vorige week een grote opening gepland voor de nieuwe showroom. Deze kon in verband met de getroffen maatregelen rondom Covid-19 niet doorgaan zoals vooraf gepland was."De opening op zich hebben we gewoon door laten gaan, maar wel in beperkte mate: met ons eigen personeel. We hebben daarnaast nog een kleine reclamecampagne gedaan bij de lokale media", laat Danny Slok van Superkeukens Veenendaal desgevraagd weten.

"We hebben er met zijn allen zeven maanden naar toe gewerkt en dan krijg je zo een opening. Maar wij stellen de gezondheid van onze bezoekers en het personeel voorop."

Danny vertelt verder dat het vreemd is om een opening die groot gepland stond. zo klein te houden. Maar hij is tevreden met het resultaat. "Nu hopen dat de winkels open mogen blijven onder deze omstandigheden, zodat klanten toch de nieuwe showroom kunnen bezoeken."

"Klanten stromen mondjesmaat binnen, de verkoop leidt er nog niet heel erg onder. Zolang de winkels open mogen blijven zullen wij ook zeker niet onze deuren gaan sluiten."

Reageren? Of ook iets te melden?
Stuur dan een mail naar adrian@wonen360.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven