Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pure & Original geeft gratis online kleur- en interieuradvies

Nederland pakt massaal de verfkwast op

Pure & Original is een Nederlands bedrijf met een breed assortiment verschillende verfsoorten in het hoge segment. Haar meest bekende verfsoorten zijn de Fresco kalkverf en de krijtverf, Classico genaamd. Kleuren die het meest geassocieerd worden met het merk zijn vaak zachte grijstonen, beige en wit, welke door de jaren heen tot perfectie zijn ontwikkeld. 

Kleur- en interieuradvies
Het Corona virus is momenteel een bedreiging voor de wereldgezondheid en de economie, maar het biedt ook nieuwe kansen. Het biedt ons de mogelijkheid om deze te signaleren en op een andere manier te denken. Daarom biedt Pure & Original nu ook gratis online kleur- en interieuradvies aan haar klanten. Dit online advies heet ‘Online Kleur- en Interieur Digidate’ en biedt klanten de mogelijkheid om digitaal advies te ontvangen van een van de deelnemende specialisten via kanalen als WhatsApp, Skype, Facetime, email, telefonisch of bijvoorbeeld Instagram. Vervolgens kunnen zij online de verf bestellen en thuis meteen aan de slag.

Nu het grootste deel van de Nederlandse bevolking thuis zit, signaleert Pure & Original een enorme toename in verkoop van haar verf. Waar klusjes zoals het verven van een muur, de kozijnen, deuren, plinten of bijvoorbeeld de trap voorheen vaak werd uitgesteld, pakt Nederland massaal de verfkwast op en kleuren zij letterlijk hun dag. Met het aanbieden van gratis online advies, speelt het Nederlandse familiebedrijf in op de vraag van de consument en biedt het een tool aan haar dealers nu de consument in mindere mate de winkels bezoekt.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten van Pure & Original is onder andere dat de verf direct klaar is voor gebruik en eenvoudig zelf aan te brengen is. Dit zie je onder andere ook terug in de Marrakech Walls, een tadelakt/betonlook verf en de Fresco kalkverf. Beide verven hebben kleurnuances, een exclusieve uitstraling, 100% mineraal en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl

Publicatiedatum: