Ovens met een gestroomlijnd ontwerp

Samsung lanceert Infinite Oven Line

Samsung kondigt de Infinite Line met premium inbouw keukenapparatuur aan. Hiermee onderstreept het bedrijf zijn positie op het gebied van design en prestatie in de keuken. De complete Infinite Oven Line bestaat uit diverse ovens met een gestroomlijnd ontwerp.Door innovatieve technologieën staat Samsung’s Infinite inbouwapparatuur garant voor dynamische prestaties in de keuken. De Infinite Line biedt elke thuiskok een ultiem gevoel van vrijheid, flexibiliteit en krachtige functionaliteit, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

“Al jaren bieden onze inbouwapparaten prestaties die aansluiten op de veranderende levensstijl van mensen”, zegt Vincent Maarse, Product Manager Inbouwapparatuur bij Samsung Nederland. “We zien steeds vaker dat modern design in keukens wordt geïntegreerd. Met onze Infinite keukenapparatuur geven we mensen de kans dat nog beter te doen. Bovendien leveren de inbouwovens naast een verfijnd design ook vooraanstaande prestaties.”

Nieuwe flexibiliteit
De ovens uit de nieuwe lijn onderscheiden zich door een prachtig ontwerp, dat moeiteloos in iedere keuken past. Door de toevoeging van Dual Cook en Dual Cook Steam worden gerechten sneller bereid en smaken beter bewaard. De apparaten ogen anders dan traditionele ovens, maar zijn zeer hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn oppervlaktes voorzien van textuur en zijn de ovens verkrijgbaar in de kleuren Matte Graphite Grey en Gloss Onyx Black. Het minimalistische design zorgt voor harmonie in iedere keuken.

De Oven is verkrijgbaar in twee varianten: een met Dual Cook en de ander met Dual Cook Steam. Doordat de onderste en bovenste kookzones onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden, biedt Dual Cook extra flexibiliteit.De Compact Oven beschikt over flexibele functies voor gevarieerde kookbehoeften. Deze oven is verkrijgbaar in de modellen Steam Combi of Microwave Combi. Met de Steam Combi kunnen thuiskoks kiezen voor de Full Steam of Add Steam modus. Microwave Combi combineert de technologie van een magnetron met standaard convectie, waarmee gerechten nog sneller bereid kunnen worden.

Omdat de kookplaat geen afzonderlijke afzuigkap nodig heeft, kan de kookplaat op iedere gewenste plek geplaatst worden. Het ontwerp van de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap sluit naadloos aan op vrijwel alle keukenmeubels. Zo past de kookplaat perfect in moderne interieurs.

De inductiekookplaat heeft een Dual Flex Zone voor flexibel koken, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de vorm of grootte van hun kookgerei. Het extra brede, open kookveld heeft twee rechthoekige Flex Zone-gebieden die speciaal zijn ontworpen voor het bereiden van meerdere gerechten in verschillende vormen en maten.

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven