Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Textielproducent legt totale productie stil

Textielproducent Ter Molst heeft besloten de productie stil te leggen vanwege het coronavirus, maar blijft nog wel items verzenden. Dat heeft het bedrijf laten weten in een verklaring: "Wereldwijd worden er maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen en om onze wereldbevolking te beschermen. Om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen, hebben we besloten om onze Belgische vestigingen te sluiten tot 23 maart 2020."

"Bij Ter Molst zien we het als onze plicht om de richtlijnen van de Belgische regering te volgen ter ondersteuning van de nationale inspanningen om menselijk contact te vermijden. Onze primaire zorg is om iedereen veilig te houden, of ze nu binnen ons bedrijf werken, op een andere verbonden zijn aan of nauw verbonden zijn met ons bedrijf. Ondanks deze moeilijke situatie zijn we vastbesloten en gemotiveerd om deze diensten zo goed mogelijk te blijven leveren. We houden u later deze week op de hoogte van onze aanstaande beslissingen. Als we u kunnen helpen door een van de maatregelen die u onlangs in uw eigen bedrijf heeft genomen, te implementeren, raden we u ten zeerste aan deze met ons te delen."

Bij vragen over de huidige situatie, raadt het bedrijf aan contact op te nemen. 

Meer informatie:
Ter Molst International 
Molstenstraat 42
8780 Oostrozebeke
info@termolst.com 
www.termolst.com

Publicatiedatum: