Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cosentino Center Deurne gaat tijdelijk op slot

De directie van Cosentino Center Deurne heeft een drastisch besluit genomen. Het bedrijf aan de Florijn 6 in Deurne sluit voor de rest van de maand de deuren. Op LinkedIn laat algemeen directeur Marc Wanders weten dat Cosentino het erg belangrijk vindt om zorg te dragen voor de gezondheid van haar medewerkers en klanten.

De zaak is te vinden aan Florijn 6 in Deurne. FOTO GOOGLE MAPS

"Ook wij geven gehoor aan de oproep om extra maatregelen te treffen om het COVID-19-virus (coronavirus) zo veel mogelijk proberen in te dammen. Hoewel wij service hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij besloten om in ieder geval de gehele maand maart geen bezoekers te ontvangen, en geen rondleidingen in ons Center in Deurne te verzorgen. Het betreft hier dus enkel de bezoeken aan het Cosentino Center in Deurne. Leveringen en andere werkzaamheden gaan gewoon door zoals gepland", legt Manders uit. En voor klanten worden uiteraard nog wel stalen verzorgd.

Meer informatie:
Cosentino Center Deurne
Florijn 6
5751 PC Deurne
+31 (0)493-326910
+31 (0)493-326911
www.cosentino.com
info.nl@cosentino.com

Publicatiedatum: