Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Creaties voor de toekomst in een pastelkleurig complex'

Lifestylemerk vernieuwt designmeubels

Lifestylemerk Extremis heeft voor het komende zomerseizoen enkele vernieuwde edities van haar best gekende designmeubels uitgebracht, door te spelen met nieuwe kleurencombinaties en materialen.



Zo heeft het Bistroo zitje volgens Extremis een opvallende Memphis-look gekregen: "Gedurfde kleurencombinaties, een marmeren tafelblad en natuurlijk, een 'touch of gold'." De Hopper tafel is ook verkrijgbaar in een AA-versie: All Aluminium. Een strakke versie volledig gemaakt uit aluminium, beschikbaar in elke kleur. Ter ere van zijn tiende verjaardag is deze picknicktafel verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

Ook nieuw is het Velaconcept voor het Marinagamma. Een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem voor zonnebescherming, bijvoorbeeld geschikt voor lange picknicktafels. Deze tafel met comfortabele voetsteun is compatibel met de Acacia parasol en de Tiki barstoelen. De compacte bistrotafel is makkelijk op te bergen zonder schroeven en dat in slechts enkele seconden. 

Leven in de grote stad
Hoe ziet de toekomst eruit in de stad? Volgens de VN zal tegen 2050 meer dan 70% van de wereldbevolking in stedelijke gebieden leven. De vraag die onvermijdelijk rijst is: wat maakt de stad zo aantrekkelijk om in te wonen aangezien de private ruimtes telkens kleiner en kleiner worden? Om dit te compenseren moeten er meer gedeelde, openbare plekken komen. Dat begreep Ricardo Bofill reeds in 1969 toen hij het Muralla Roja-project ontwierp. Een appartementencomplex waar hij op zoek gaat naar de juiste verhoudingen tussen private en publieke ruimtes.

Extremis liet zich door dit fotogenieke concept inspireren en zette creaties voor de toekomst in een pastelkleurig complex. Tijdens IMM Cologne konden bezoekers de exclusieve én private gedeeltes van het roze fort bezoeken. Het doel van de beursstand van Extremis was om mensen te laten ervaren dat publieke ruimtes het vitaal orgaan zullen worden van het leven in de stad.

Meer informatie:
Extremis
Couthoflaan 20b
8972 Poperinge
www.extremis.com

Publicatiedatum: