Designmerk komt met nieuwe keukenproducten

Het Deense designmerk Stelton heeft nieuwe producten aan de collectie toegevoegd, waaronder de Sixtus snijplank en grillset. De snijplank met een diepe, praktische sap groef is gemaakt van FSC-gecertificeerd, massief Europees eiken; een duurzaam en antibacterieel, natuurlijk materiaal wat tevens gebruiksvriendelijk is voor de keukenmessen. De grillset bestaat uit een vleesmes en vleesvork, grilltang en grillspatel met een glanzende afwerking. Alle onderdelen zijn van roestvrijstaal en beschikken over het bekende Stelton-DNA, waar strakke lijnen en hoge kwaliteit kenmerkend zijn. 

Hoop
De nieuwe Hoop saladeschaal en slabestek zijn ontworpen door Unit 10. Het slabestek is gemaakt van gecarboniseerd essenhout; een speciaal proces verleent de gebruiksvoorwerpen een donkere nuance en een diepe gloed, allemaal zonder het gebruik van chemicaliën. Met een dunne, lange schacht en strakke lijnen, past het bestek bij de saladeschaal, en het kleine embleem geeft een discrete hint van het ontwerperfgoed van Stelton.

Onmisbare accessoires 
Bij het Toss-it slabestek en de Shake-it dressingshaker van RIG-TIG draait het allemaal om een gezonde levensstijl. Het slabestek is gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout, en dus gegarandeerd afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De vormgeving van Toss-it staat garant voor een elegante Noordse uitstraling en grip, waarmee het slabestek makkelijk te gebruiken is. Zowel de Toss-it als de Shake-it zijn goed te combineren met de Cook & Serve kommen die in drie maten verkrijgbaar zijn in vergrijsd groen en diep blauw.

Alles stijlvol opgeruimd
De functionele Handy-box maakt het eenvoudig spullen van allerlei afmetingen overzichtelijk op te bergen. De bodem wordt beschermd met een antislipmat, zodat alles op zijn plaats blijft. De antislipmat kan eenvoudig worden verwijderd om de opbergbox schoon te maken met een vochtige doek, of grondig te reinigen in de vaatwasser.

Meer informatie:
Stelton
www.stelton.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven