Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Introductie van circulaire keuken op 19 maart luidt einde in van traditionele keukentijdperk'

Opvallend bericht op chainable.nl: 'Het aftellen is begonnen'. Vervolgens een klok die aangeeft dat het over 23 dagen, vier uren en zoveel minuten en seconden staat te gebeuren: 'Het einde van de traditionele keuken'.
 
"Het gaat hier niet om een keukeninrichting en ook niet over keukens, het gaat om een beter alternatief dat buiten de keukenbranche om is ontwikkeld. Het gaat over goed ondernemerschap, rebels, gericht op een integrale oplossing. Niet minder slecht, maar in één keer goed, disruptief dus", meldt de site.

Chainable introduceert samen met haar key-partners op 19 maart a.s. het allereerste duurzame Kitchen-as-a-Service concept voor woningcorporaties en institutionele beleggers. De eerste vrijstaande, industrieel geproduceerde keuken met veel minder plaatmateriaal t.o.v. een traditioneel exemplaar. Een échte circulaire keuken, die het einde van het traditionele keukentijdperk inluidt.

"Wij gaan een einde maken aan het onnodige gebruik van materiaal en de daarmee gepaard gaande afschrijvingen", meldt Chainable in een toegestuurd persbericht. "Een modulair concept dat simpelweg beter is en onnodige investeringen voorkomt. Uiteindelijk gaat het om verantwoordelijkheid nemen voor wat we maken en de grondstoffen die we daarbij gebruiken, een herinzetbare keuken die geen afval wordt. Vanaf heden worden keukens gemaakt van oude keukens, maar dan ontworpen voor intensief gebruik met meer gebruiksgemak en met een veel langere levensduur. Bouwen wordt monteren, slopen (oogsten) wordt demonteren. Dit alles in een fractie van de tijd van het plaatsen van een traditionele keuken. Een uiterst haalbaar en schaalbaar concept. Dit innovatieve concept willen we graag onthullen op 19 maart in het Inspiratiehuis 20|20 van Bosch Siemens Huishoudapparaten, Taurusavenue 36, 2132 LS te Hoofddorp."
        
Co-founders Piet Geerts en Cees van Nispen introduceerden in 1990 met succes als eerste keukenlease op de Nederlandse markt. Het team is dit jaar versterkt met Simon Rombouts, MSc. Sustainable Business & Innovation en specialist in Circulaire Economie en Product-as-a-Service.           

Wens je meer informatie of een uitnodiging, stuur dan een bericht naar: hello@chainable.nl

Meer informatie:
Chainable
www.chainable.nl

Publicatiedatum: