Innoverende boxsysteem voor houten lades

De TA’OR BOX lades van Van Hoecke staan al langer bekend als een houten lade met diverse mogelijkheden. Op KBB in Birmingham liet het Belgische bedrijf haar bezoekers graag kennismaken met de laatste mogelijkheden en nieuwste productinnovaties.

Baanbrekend op vlak van design en verwerking creëert TA’OR BOX volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden: de lade is beschikbaar met een afwerking in verschillende soorten fineerhout of houtdecor. Het unieke systeem laat toe om alle kleuren en materialen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, naar believen te combineren.

De al ontelbare mogelijkheden zijn nu nog verder uitgebreid met de lakbare lades die we voor het eerst voorstellen op deze beurs. Hierdoor liggen alle kleuren binnen handbereik en kunnen onze TA’OR BOX lades nog verder gepersonaliseerd worden zodat ze perfect passen in uw woonruimtes of projecten.

Aanvulling
De lade-indelingen van Orgalux zijn de aanvulling voor iedere TA’OR BOX lade. Ze geven de gebruikers een waaier aan mogelijkheden met verschillende functionaliteiten en stijlen. ''Op KBB stelden we een nieuwe, vooruitstrevende manier voor om snel en eenvoudig de ideale lade-indeling terug te vinden.''

Om dat mogelijk te maken, krijgen al de voorgemonteerde lades een sticker met een unieke code. Door de code te scannen met de Orgalux app, kent Van Hoecke onmiddellijk alle details van de lade (kleur, afmetingen, …). ''Na enkele korte vragen, weten we perfect in welke ruimte de lade staat en wat erin opgeborgen zal worden.''

Op basis van al deze informatie, krijgt de klant drie heel specifieke suggesties uit het gamma van meer dan 9000 oplossingen. Een snelle en eenvoudige manier voor consumenten om de ‘perfect fit’ te vinden.

Over TA’OR BOX 
TA’OR BOX is een uniek box systeem voor houten lades dat elegantie combineert met high-end technologie. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum. TA’OR BOX wordt gekenmerkt door slanke ladezijkanten, strakke lijnen en oneindig veel mogelijkheden.  

www.vanhoecke.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven