Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Aurelia Design begint 2020 met nieuwe, kleurrijke wandcreaties

Na de release van repeat-collectie 'Boutique Mood' afgelopen september, heeft ontwerpster Aurelia Ebbe niet stilgestaan. Zoals ze zelf vertelt: "Mijn passie is om de wereld mooier te maken met creatieve, stijlvolle ontwerpen, gepresenteerd als verhalen op muren."

Met het voorjaar in het vooruitzicht, ontstond het gevoel om de collectie 'Secret Garden' aan te vullen met nieuwe muurcomposities. Secret Garden vertelt het verhaal van een kleurige tuin. Een oase van rust, gekenmerkt met bomen, planten en bloemen.



Hidden Treasure
De naam van de nieuwste compositie is Hidden Treasure. Het design was al in grote lijnen geschetst. Echter was de uiteindelijke vorm, kleur en uitwerking was nog verborgen. Het totale ontwerp-proces heeft uiteindelijk een jaar geduurd en recentelijk heeft Aurelia haar laatste digitale penseelstreek geplaatst.
Ook in deze creatie is de kenmerkende 'La Aurelia-signatuur' te zien: schilderachtige, kleurrijke verhalen in kunst gegoten op luxe behang.

Secret Garden Wallpaper
De Secret Garden Wallpaper collectie wordt als murals of paneel behang aangeboden. De standaard collectiemaat is 243,5 cm breed x 300 cm hoog. Verder zijn de Seamless Wallpapers vanaf nu ook geheel recyclebaar en voorzien van een 3D textielstructuur.



La Aurelia Design
De Design studio naast Amsterdam is opgericht door Aurelia Ebbe en is een behangproductie- en ontwerpstudio. La Aurelia Design werkt voor projecten wereldwijd, zowel in residentieel als commercieel vastgoed, onder leiding van Aurelia Ebbe. Zij won de landelijke creativiteit award.

ETC Design Center Europe
De collecties van La Aurelia Design zijn te bewonderen in haar showrooms in het ETC Design Center Europe te Culemborg en te Almere.



Meer informatie:
La Aurelia Design
info@la-aurelia.com
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: