Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woerden krijgt er zonwering- en raamdecoratiespecialist bij

Woerden ligt centraal in Nederland, ideaal voor ondernemers die vanuit die stad klanten vanuit meerdere gebieden bedienen. Woerden krijgt er vanaf maart 2020 een nieuwe zonwering- en raamdecoratiespecialist bij: INHUIS Plaza.

Deze specialist, ook wel bekend van het tv-programma RTL Woonmagazine of de Instagram van Fred van Leer, gaat in het voorjaar haar deuren openen aan de Jaap Bijzerweg 5.

Het is niet de eerste vestiging van INHUIS Plaza. Er zijn al vestigingen te vinden in Naarden, Aarstelaar (België) en Barendrecht. “Het wordt een showroom waar mensen al onze raamdecoratie en zonweringsproducten kunnen bekijken en bestellen. Alles wordt op maat gemaakt op basis van afmetingen, kleuren en materialen. Wij verkopen dus geen standaardmaten die direct meegenomen kunnen worden'', verteld Elise Mudde van het bedrijf tegen de regionale krant 'in de buurt'.

Meer informatie:
INHUIS Plaza
Jaap Bijzerweg 5
3446 CR Woerden
info@inhuisplaza.nl
www.inhuisplaza.nl 

Publicatiedatum: