Reflections Copenhagen en Design By Us showden Carnival

Feestelijke parade van hypergekleurd kristal

Er is een nieuwe ontwerpsamenwerking ontstaan tussen de kristalspecialisten Reflections Copenhagen en Design By Us, die jarenlange ervaring hebben met decoratieve verlichting.

De twee designmerken hebben hun creatieve geesten bij elkaar gebracht en creëerden deze unieke reeks lampen, Carnaval, een feestelijke parade van handgeslepen kristallen hanglampen en een decadente tafellamp die is gepresenteerd in Parijs op Maison & Objet 2020.“Lange tijd hebben we gespeeld met de gedachte aan een collaboratie, en nu zijn we er eindelijk in geslaagd. Onze designexpressie is een perfecte match”, aldus Julie Hugau en Andrea Larsson over de samenwerking tussen Reflections Copenhagen en Design By Us.

"De Carnival-collectie is een collectie met tempo, een kleurexplosie en een groet aan diegenen die moedig durven te zijn! Dat is wie we zijn als mensen en als merken", zegt Rasmus LarssonMet explosieve kleurencombinaties, een moedige patroonmix en scherp geslepen kristal bewegen deze hanglampen zich in een gebied van opwinding tussen decadentie en theater.

Het is een grensverleggende serie lampen die zijn publiek verleiden met de magische reflecties van kristallen.

Meer informatie:
Reflections
info@reflections-copenhagen.com
www.reflections-copenhagen.com

Design By Us
mail@design-by-us.com
www.design-by-us.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven