Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daarnaast is biologische waterbedconditioner toegevoegd

Wa'core presenteerde primeur op beurs in Keulen

Wa'core, gespecialiseerd in waterbedden, heeft de IMM beurs in Keulen, naar eigen zeggen, succesvol afgerond. Het thema hout was aanwezig op de stand en is goed opgenomen bij de bezoekers. Diverse onderdelen van het waterbed (omranding, hoofdeind en ladenblokken) zijn nu ook leverbaar in massief eiken en beuken.

Primeur
Daarnaast is er een primeur getoond waarbij het waterbed op een Bonnel boxspring is geplaatst. Door de boxspring te voorzien van een verstevigde Bonnelveren pakket en een houten frame, kan het waterbed op de boxspring geplaatst worden. Het idee hier achter is dat comfort op een waterbed verkregen wordt door het verplaatsen van water met het lichaamsgewicht. Indien het waterbed op een bodemplaat geplaatst wordt, kan het water zijwaarts verplaatst worden. Op een boxspring kan het water ook naar onderen verplaatst worden, waardoor er een extra dimensie ontstaat in comfort. Dit is met name voor de combinatie hogere stabilisatie en meer lichaamsgewicht effectief.

Ook is er een biologische waterbedconditioner in het assortiment genomen. Deze conditioner bevat enkel bacteriƫn die na toevoeging aan het waterbed zullen zorgen voor een overheersende positieve bacterie cultuur. Hierdoor is het gebruik van chemische conditioner niet meer noodzakelijk.

Meer informatie:
Wa'core 
Eddy de Gunst
eg@wacore.dk 
Tel: +31 6 23 23 64 79
www.wacore.dk 

Publicatiedatum: