Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethimo breidt Knit-collectie uit met comfortabele bank en fauteuil voor buiten

Ter gelegenheid van de Maison & Objet beurs in Parijs zal het Italiaanse Ethimo twee nieuwe items presenteren voor de Knit-collectie. Deze collectie is in 2015 ontstaan uit een samenwerking met Patrick Norguet.

Een comfortabele bank en fauteuil voor buiten vertellen het verhaal van een steeds completere salon- en eetkamercollectie die voortdurend evolueert dankzij de wens om te experimenteren met nieuwe maatvoeringen, afwerkingen en stoffen, waardoor de onmiskenbare kenmerken behouden blijven.

De grote verhoudingen van de bank en de loungestoel creëren een echte openluchtlounge, die zorgt voor perfecte ergonomie.

De nieuwe kussens die de zit- en rugdelen bedekken maximaliseren de zachtheid wat een onmiddellijk gevoel van comfort en welzijn geeft. Samen vormen de twee nieuwe elementen een mogelijkheid om nieuwe composities te creëren. In een perfecte balans tussen vorm en materie, in staat om fascinerende tactiele en visuele percepties over te brengen, biedt de Knit-collectie altijd een dynamische en eigentijdse visie op het buitenleven.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com

Publicatiedatum: