Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruynzeel Keukens slaat slag in Rotterdam

De Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens gaan een samenwerkingsovereenkomst aan om de inwoners van de wijk Heindijk de overstap te laten maken naar gasloos wonen en koken. Heindijk is de eerste Rotterdamse wijk die aardgasvrij wordt.

Maandag 6 januari tekenden wethouder Bas Kurvers en commercieel manager Retail bij Bruynzeel Keukens Julian Stoppelenburg de overeenkomst tussen beide partijen. Stoppelenburg: ‘"Als keukenleverancier spelen we een grote rol in de bouwsector. We willen onze voorbeeldrol op het gebied van duurzaamheid uitdragen en werken graag mee aan projecten als deze. Rotterdam weet van aanpakken en komt met een vooruitstrevende oplossing voor een vraagstuk waar op dit moment elke gemeente in Nederland mee worstelt; hoe krijg ik mijn gemeente volledig klimaatneutraal. We zijn er trots op om de verbinding te maken tussen de overheid en het bedrijfsleven, om zo een gezamenlijk doel te bereiken."

In november 2019 is gestart met het bezoeken van bewoners. Tijdens een persoonlijk bezoek kregen bewoners informatie over de overstap van aardgas naar stadsverwarming en elektrisch koken. Bewoners kregen daarbij zelf de keuze om over te stappen, waarbij de gemeente door middel van een subsidie het grootste deel van de kosten dekt.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens
www.bruynzeelkeukens.nl

Publicatiedatum: