Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lampen Catellani & Smith verlichten kantoor Audi

Cascades van licht schijnen vanaf eind november op de gevel van het imposante Audi-hoofdkantoor in Ingolstadt. In het hart van Beieren rijst het enorme gebouwencomplex op dat, naast de vestiging opgericht in 1949, ook de hoofdkantoren, de divisie Technical Development en het buitengewone Audi Forum herbergt. De transparantie van de grote ramen wordt tijdens de kerstvakantie verrijkt door de Fil de Fer lampen van Catellani & Smith, in een aangepaste versie voor buiten.

Het Audi Forum Ingolstadt wordt jaarlijks door ongeveer 400.000 mensen bezocht, een populair aandachtspunt voor Audi-autoliefhebbers van over de hele wereld, die een rondleiding door de fabriek kunnen maken, de tentoonstellingsruimtes en de Audi Museum mobile kunnen bezoeken, gericht op de merkgeschiedenis en gekenmerkt door een ongewone architecturale structuur.

De lichtgevende versieringen, volledig handgemaakt in aluminiumdraad en uitgerust met IP65 LED-lampen, creƫren een verrassend visueel resultaat. Het licht van Fil de Fer wordt weerspiegeld in het oppervlak van de gevel waardoor er een mooi contrast ontstaat tussen de verschillende materialen in een referentiespel.

Bron: www.archiportale.com

Publicatiedatum: