Lampen Catellani & Smith verlichten kantoor Audi

Cascades van licht schijnen vanaf eind november op de gevel van het imposante Audi-hoofdkantoor in Ingolstadt. In het hart van Beieren rijst het enorme gebouwencomplex op dat, naast de vestiging opgericht in 1949, ook de hoofdkantoren, de divisie Technical Development en het buitengewone Audi Forum herbergt. De transparantie van de grote ramen wordt tijdens de kerstvakantie verrijkt door de Fil de Fer lampen van Catellani & Smith, in een aangepaste versie voor buiten.

Het Audi Forum Ingolstadt wordt jaarlijks door ongeveer 400.000 mensen bezocht, een populair aandachtspunt voor Audi-autoliefhebbers van over de hele wereld, die een rondleiding door de fabriek kunnen maken, de tentoonstellingsruimtes en de Audi Museum mobile kunnen bezoeken, gericht op de merkgeschiedenis en gekenmerkt door een ongewone architecturale structuur.

De lichtgevende versieringen, volledig handgemaakt in aluminiumdraad en uitgerust met IP65 LED-lampen, creëren een verrassend visueel resultaat. Het licht van Fil de Fer wordt weerspiegeld in het oppervlak van de gevel waardoor er een mooi contrast ontstaat tussen de verschillende materialen in een referentiespel.

Bron: www.archiportale.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven