Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De collectie bestaat uit een troon en vijf fauteuils

Pauwen staan centraal in The Garden of Beauty

Ter gelegenheid van Design Miami en Art Basel debuteerde de tentoonstelling THE GARDEN OF BEAUTY in de Flagship Store van Visionnaire in Miami. Onderdeel van de tentoonstelling was de collectie Il Pavone, ontstaan uit de samenwerking met de kunstenaar en ontwerper Marc Ange en geïnspireerd door de oudheid en aan de fragiele en verleidelijke schoonheid van de pauw.

Om de symbiose tussen kunst en design te vieren, koos Visionnaire dit internationale podium voor de officiële presentatie van het project.

Toen hij aan de slag ging met het ontwerpen van een capsulecollectie voor Visionnaire, liet Marc Ange zich inspireren door zijn recente reizen naar India. Aldaar werd hij geraakt door de visie van het dier. In continuïteit met een uitgesproken neiging tot het buitengewone, interpreteert de ontwerper het Visionnaire-universum door de allegorie van dit romantische wezen dat de gevoeligheid van het merk voor schoonheid en luxe belichaamt.

De collectie bestaat uit een troon en vijf fauteuils 
Haute Couture: De pauwentroon
De pauwentroon is de hoofdrolspeler van de collectie. Het is een uniek object, een ceremoniële stoel met kleurrijke, wilde en gewaagde veren. De troon is gemaakt van vintage-geïnspireerd kameelleer, in een seventies-stijl, met groene en felblauwe Visionnaire-stoffen en messing met bronzen afwerking.
 
Pret a Porter: de pauwenfauteuils
De fauteuils vertegenwoordigen een ‘prêt-à-porter’ -versie van de troon en worden aangeboden in vijf kleurvarianten.

Meer informatie:
www.visionnaire-home.com