Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Infinito: samenwerking verlichtingsmerk en ontwerpbureau

Als de lamp brandt lijkt het glas oneindig"

Verlichtingsmerk Maretti Lighting presenteert de Infinito by Wolterinck. Samen met het team van ontwerpbureau Wolterinck is een nieuwe, modulaire verlichtingslijn tot stand gekomen, de Infinito. Bij de vormgeving van deze lamp is gekozen voor een vernieuwend samenspel van materialen; brons, leer en rookglas. 

Pure ambacht
De basis van de lamp is in brons uitgevoerd, een warme tint die goed combineert met het luxe leer dat met de hand op de lamp bevestigd wordt. In het glas zit een verloop van donker naar licht. "Als de lamp brandt lijkt het glas daardoor oneindig, omdat het geleidelijk onzichtbaar overgaat in de lichtbundel. Dankzij de verfijnde vormgeving draagt het armatuur, ook als de lamp uit is, wezenlijk bij aan het totale interieurdesign", laat een woordvoerder van Maretti weten.

Infinito betekent oneindig
"Dat is precies wat deze lamp biedt: oneindig veel mogelijkheden. De een lichts hanglamp kan gecombineerd worden met verschillende ophangsystemen en plafondplaten. Meerdere exemplaren kunnen samengebracht worden in één lijn of op verschillende hoogtes komen te hangen."

De Infinito-lijn omvat in eerste instantie een 1-lichts hanglamp en een 1-lichts wandlamp. In ontwikkeling zijn momenteel een 2-lichts tafellamp, een 4-lichts vloerlamp en een grote 16-lichts kroon.  Eventueel volgt nog een 8-lichts hanglamp.

Meer informatie:
Maretti Lighting
Bolderweg 7
1332 AX Almere
postbus@maretti.com
www.maretti.com 

Wolterinck
Zevenend 33E
1251 RL Laren
info@wolterinck.com
www.wolterinck.com

Publicatiedatum: