Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Infinito: samenwerking verlichtingsmerk en ontwerpbureau

Als de lamp brandt lijkt het glas oneindig"

Verlichtingsmerk Maretti Lighting presenteert de Infinito by Wolterinck. Samen met het team van ontwerpbureau Wolterinck is een nieuwe, modulaire verlichtingslijn tot stand gekomen, de Infinito. Bij de vormgeving van deze lamp is gekozen voor een vernieuwend samenspel van materialen; brons, leer en rookglas. 

Pure ambacht
De basis van de lamp is in brons uitgevoerd, een warme tint die goed combineert met het luxe leer dat met de hand op de lamp bevestigd wordt. In het glas zit een verloop van donker naar licht. "Als de lamp brandt lijkt het glas daardoor oneindig, omdat het geleidelijk onzichtbaar overgaat in de lichtbundel. Dankzij de verfijnde vormgeving draagt het armatuur, ook als de lamp uit is, wezenlijk bij aan het totale interieurdesign", laat een woordvoerder van Maretti weten.

Infinito betekent oneindig
"Dat is precies wat deze lamp biedt: oneindig veel mogelijkheden. De een lichts hanglamp kan gecombineerd worden met verschillende ophangsystemen en plafondplaten. Meerdere exemplaren kunnen samengebracht worden in één lijn of op verschillende hoogtes komen te hangen."

De Infinito-lijn omvat in eerste instantie een 1-lichts hanglamp en een 1-lichts wandlamp. In ontwikkeling zijn momenteel een 2-lichts tafellamp, een 4-lichts vloerlamp en een grote 16-lichts kroon.  Eventueel volgt nog een 8-lichts hanglamp.

Meer informatie:
Maretti Lighting
Bolderweg 7
1332 AX Almere
postbus@maretti.com
www.maretti.com 

Wolterinck
Zevenend 33E
1251 RL Laren
info@wolterinck.com
www.wolterinck.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven