Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kinetura wint met lamp Design Award

Kinetura heeft de prestigieuze Duitse Design Award 2020 gewonnen met lampontwerp Babylon. Kinetura is een Belgisch verlichtingsbedrijf, dat zowel architecturale als decoratieve verlichting ontwikkelt. 

Babylon is een stervormige wand- of plafondlamp die de verandering van vorm combineert met de variatie van licht. In gesloten positie is er slechts een minimale stersnede. Wanneer licht nodig is, buigt de flexibele ster langzaam en stil naar binnen. De inbouwarmaturen worden naadloos in de wand of het plafond geïntegreerd en kunnen worden afgewerkt in de kleur en textuur van de architectuur. 

Het armatuur kan naadloos in de wand of het plafond worden geïntegreerd. De LED-verlichtings- en transformatiemodule kan worden bediend in elk besturingssysteem of met Bluetooth-besturing via 0 tot 10 V signalen.

Jury commentaar
"De buitengewone armatuur is gebaseerd op een slim mechanisch principe dat de stervormige opening in het flexibele oppervlak opent en daardoor het licht erachter zichtbaar maakt. Dit creëert een fascinerende lichtstemming van poëtische kracht en schoonheid."

Meer informatie:
Kinetura
info@kinetura.com
www.kinetura.com

Publicatiedatum: