"Wij zijn eerste Europese distributeur die product op markt brengt"

Aristide lanceert stoffen met Crypton technologie

Distributeur van meubel- en decoratiestoffen Aristide lanceert als eerste Europese bedrijf stoffen behandeld met Crypton technologie. "Crypton is al 25 jaar actief in hoogwaardige weefseltechnologie. Het is veel meer dan een vlekkenmiddel", vertelt Pieter-Jan Debusschere namens Aristide. "Het middel is water- en olie afstotend. Het zorgt ervoor dat de stof vloeistof-ondoorlaatbaar wordt. Daarnaast is het makkelijk afwasbaar, voorkomt geurtjes en werkt brandvertragend. Crypton is ook antibacterieel, wat ideaal is voor bijvoorbeeld zorginstellingen of kinderdagverblijven." 

"Aristide heeft zich de laatste jaren opgeworpen tot een voorloper in het introduceren van nieuwe technologieën. Zo werd destijds AquaClean succesvol geïntroduceerd binnen ons bedrijf en nu brengt Aristide daar een vervolg op met Crypton EU stoffen. Deze stoffen zijn, net als de AquaClean stoffen gemakkelijk te reinigen met wat water en zeepsop, maar ze bevatten dus tal van extra technische kenmerken. Dit maakt dat deze stoffen in elk project, van een particuliere woonkamer tot een kamer in een woonzorgcentrum, inzetbaar zijn", vervolgt Pieter-Jan.

Crypton biedt een breed scala aan patronen, texturen, ontwerpen en kleuren, allemaal gegarandeerd om te beschermen tegen vlekken, morsen en geuren. Het is de enige stof met een geïntegreerde vloeistofbarrière. Pieter-Jan vertelt: "Crypton wordt door middel van een gepatenteerde behandeling in de fabriek op de stoffen aangebracht, de stoffen worden ondergedompeld in een bad, waardoor het middel tot in de kern van de stof doordringt." 

Sinds september heeft Aristide de Crypton stoffen in het assortiment; "Wij zijn de eerste Europese distributeur die het product op de markt brengt. De Crypton stoffen zijn beschikbaar in vijf kwaliteiten in tal van kleuren. De kwaliteiten werden gebundeld in twee collecties: Kent en Lane, zodat er direct een mooie waaier aan keuzemogelijkheden zijn", besluit Pieter-Jan.

Meer informatie:
Aristide
Nachtegaalstraat 109
B-2550 Kontich
info@aristide.be
www.aristide.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven