Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven. 

Deze week In het Glazen Huis: Oscar Pauwelyn Oscar Pauwelyn woont in Veurne, is 32 jaar en medezaakvoerder bij het Belgische beddenbedrijf Nill Spring. Hij houdt zich vooral bezig met de sales, marketing en ontwerp binnen het bedrijf. Oscar is getrouwd met Carmen Cornille en heeft twee kleine kinderen: Odiel (4,5) en Renée (1,5).

Wat zijn je hobby’s?
Probleem is dat ik veel hobby’s heb, maar helaas zeer weinig tijd…Mijn hobby’s zijn: sporten (fietsen, lopen, zwemmen en paardrijden) maar vooral regelmatig eens een goed optreden meepikken. Zo ben ik onlangs naar Bill Callahan in de AB geweest in Brussel. Prachtig optreden!

Wat is je lievelingseten?
De Vlaamse klassiekers en Italiaans.

Wat is je favoriete vakantieland?
Italië.

Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan?
Hoh.... ik vind het vooral belangrijk om een comfortabele auto te hebben, met al die regeltjes in Vlaanderen mag je toch niet meer hard rijden. Als ik dan echt moet kiezen… een Range Rover.

Wat is jouw woonstijl?
Modern met een mix van vintage en hedendaags design.

Wie is je favoriete ontwerper?
Dirk Wynants van Extremis. Ik heb veel bewondering hoe hij zijn ontwerpen altijd op een creatieve manier aan de man brengt. Je kan tegenwoordig in geen stad meer komen zonder één van zijn 'tools for togetherness' tegen te komen.

Wat vind je de tofste beurs?
Milaan, maar dan vooral de binnenstad en niet zozeer de beurs zelf.

Wat stoort jou het meest binnen de interieurbranche?
Als ik de beddenbranche bekijk zie ik vooral zeer veel éénheidsworst.

Wat hoop je binnen tien jaar te bereiken?
Ik hoop binnen 10 jaar met Nill Spring dé referentie te worden op het gebied van kwalitatieve en mooie bedden binnen Europa.

Reageren?
Oscar Pauwelyn 
info@nillspring.be
www.nillspring.be