Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Producent van in- en outdoor meubelen én tapijten

Roolf Living laat zich graag inspireren door kunstzinnige en sfeervolle beelden

Het Belgische merk Roolf Living is ontstaan uit Oostro Carpets, het bedrijf dat al 18 jaar (op basis van private labels) indoor en outdoor tapijten vervaardigt. Met de specifieke garens die voor hun tapijten gebruikt worden, bedachten ze dat ze meer konden doen. Naast indoor en outdoor tapijten biedt Roolf Living diverse zit- en ligmeubelen voor zowel binnen als buiten aan.



Alle producten worden gemaakt van UV- en weerbestendig polypropyleen. De zitmeubelen, met EPS-vulling, vormen zich compleet naar het lichaam en zijn waterbestendig waardoor ze bijvoorbeeld ook in het zwembad kunnen worden gebruikt.

De stoffen worden volledig zelf geproduceerd en zijn uniek omdat de garens multicoloured zijn. Hierdoor ontstaat een bijzonder kleureffect. Het gamma aan tapijten en zitmeubelen is slijtvast, weerbestendig, UV-bestendig, eenvoudig te onderhouden en de kleuren vervagen niet. 

Roolf Living is pas twee jaar op de markt en reeds in het eerste jaar werd het bedrijf met een Duitse Red Dot Award bekroond. "De streling voor het oog, daar streven we naar. Wij van Roolf-Living laten ons graag inspireren door kunstzinnige en sfeervolle beelden. Daarom zijn we onophoudelijk op zoek naar echte pareltjes uit de interessante wereld van design, architectuur en interieur", laat een woordvoerder weten. In 2020 wordt met Roolf Boutique een bijkomend gamma gelanceerd met onder andere Roolf hondenmanden, tassen en multifunctionele manden.

Meer informatie:
Roolf Living
Wantestraat 16
8780 Oostrozebeke
[email protected]  
www.roolf-living.com

Publicatiedatum: