Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleur Eternal Noir in de Silestone collectie

Silestone® by Cosentino lanceert een nieuwe kleur voor de best verkochte Eternal collectie. Eternal werd in 2017 ontwikkeld om ons opnieuw te laten genieten van de esthetiek van marmer, dit prachtige natuursteen staat symbool voor het erfgoed van Cosentino.

Eternal Noir is de naam die aan de nieuwe kleur van Silestone® Eternal is gegeven, ze is gecreëerd als antwoord op de marmertrend. De tijdloze natuurlijke schoonheid van marmer heeft ervoor gezorgd dat dit een grote trend is binnen het interieurdesign.

Eternal Noir heeft een asymmetrisch ontwerp dat geïnspireerd is op de pure elegantie van natuursteen. De zwarte afwerking is subtiel, straalt klasse uit, en de intense, spectaculaire witte adering met een subtiele warme gloed spreekt een breed publiek aan. Eternal Noir is een krachtige kleur die perfect past in een donker interieur.

De exclusiviteit van natuursteen wordt in deze serie versterkt door Silestone®. De natuurlijke afwerkingen zijn niet alleen mooi, maar ze bezitten ook de geavanceerde technische eigenschappen die alleen Silestone® kan garanderen. Eternal Noir is vervaardigd met behulp van de innovatieve N-Boost-technologie, die zorgt voor intensere kleuren en een buitengewone glans, en die vooral de dagelijkse reiniging en het onderhoud makkelijker maakt.

2019 Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards
Silestone Eternal Noir heeft de derde plaats behaald in de categorie Badkamers van de 2019 Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards (VS). De Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards onderscheiden producten die gebaseerd zijn op criteria zoals het vervullen van een marktbehoefte, technologische vooruitgang, esthetische waarde en innovatie. Silestone Eternal Noir sprong er voor de jury vooral uit door“de innovatie van het materiaal en de manier waarop het wordt geproduceerd, het koele klassieke uiterlijk en de geweldige demonstratie van hoe oprechte aandacht voor detail eruit kan zien.” Met deze erkenning versterkt Cosentino haar positie als wereldleider op het gebied van design en als vernieuwer in de industrie van stenen plaatmaterialen.

www.silestone.com 

Publicatiedatum: