Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zoektocht naar evenwicht en evenredigheid tussen cilinders

Collectie gegoten aluminium lampen met dimmer

De Tubino Plus is een gegoten aluminium LED tafellamp met dimmer die is ontworpen door Matteo Thun. De essentie van Tubino is het resultaat van de zoektocht naar evenwicht en evenredigheid tussen cilinders. De kop doet denken aan een fakkel uit vroegere tijden, en het scharnier nodigt onmiddellijk uit tot interactie, om tot de gewenste oriƫntatie te komen. De collectie omvat de tafel-, muur- en plafondversies (ook verkrijgbaar als inbouw) en vloerlampen.De Tubino tafelversie is verkrijgbaar in witte en zwarte kleuren met transparante kabel. En in de Tubino Plus-versie en STEP DIM-regeling met vijf lichtintensiteitsinstellingen in champagne brons en titanium afwerking met stoffen kabel. 
Bij de vloerlamp verdubbelen de lichtbronnen. De positionering op de standaard is zo ontworpen dat deze ook als leeslamp gebruikt kan worden. De lamp is beschikbaar in witte, zwarte, bronzen, titanium en champagne afwerkingen. De tafelversie is gemaakt van gedraaid aluminium. 

Meer informatie:
Matteo Thun & Partners
www.matteothun.com

Publicatiedatum: