Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp van Italiaanse ontwerper bekroond met Award:

''Ik was op zoek naar een kroonluchter, iets nieuws, maar klassiek''

De LED kroonluchter ChainDelier, een ontwerp van de Italiaan Davide Groppi, is bekroond met de Archiproducts Award 2019.


 
David: ''Ik was op zoek naar een kroonluchter, iets nieuws, maar klassiek. Ik wilde iets eenvoudig, maar met karakter. Net als een parelketting. Een kroonluchter die ons in staat zou stellen het eeuwige probleem van decentralisatie op te lossen.'' Uit deze gedachtegang is ChainDelier voortgekomen. 


 
ChainDelier is een gouden ketting die buigt onder zijn eigen gewicht, waardoor een perfecte parabool en licht projecteren vanuit zijn onderste punt. Goud is het ultieme metaal. Het is een metafoor van energie en verlangen. 
Het schijnt met gouden stralen als een moderne versie van een kroonluchter van Versailles, en is tegelijk simpel en lineair.
ChainDelier kan zijn wat de gebruiker wil dat het is, het invoegen van meer kettingen en / of verlichting apparaten, met de lichten naar boven of naar beneden.  
Het aantal van de verlichting combinaties maakt deze lamp echt uniek.

Meer informatie:
www.davidegroppi.com 

Publicatiedatum: