Innovatieve vuurschaal Bowl bekroond met Archiproducts Award 2019

Gezellige barbecue-avonden in de tuin, een knetterende kampvuursfeer op het terras in de zomer of aangename warmte in de winter: met de nieuwe vuurschaal Bowl van Höfats is alles mogelijk omdat deze allrounder van geëmailleerd staal zich flexibel aanpast aan elke vorm van gebruik. 

De purist, halfronde kom fascineert met zijn vorm en functionaliteit; tegelijkertijd verrast het met doordachte details omdat het op twee verschillende hoogtes kan worden gebruikt: met de hoge statiefvoet, het kookrooster of een Plancha-gietplaat. Hierdoor veranderd de kom in een hoogwaardige grill voor spontane barbecues, maar ook als een open haard met een hoge of lage voet. Höfats innovatie presteert geweldig en garanties hygge gevoel op het terras op warme zomeravonden.

Een slimme oplossing: wanneer de wind sterker aanwezig is, kan de kom gemakkelijk omhoog worden gekanteld. De nu beschermde vlammen blijven branden en worden effectief gemarkeerd voor de zwarte achtergrond. Of het nu gaat om een ​​informele cocktailparty of een extravagant openluchtdiner: met Bowl wordt elk buitenevenement perfect afgerond.

Meer informatie:
Höfats
www.hoefats.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.