Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coconvormige lamp geeft ook diffuus licht

De Strand-hanglamp van Muuto is ontworpen door Benjamin Hubert. Het design heeft zachte, speelse vormen gecombineerd met een moderne uitstraling. Het ontwerp biedt zowel diffuse verlichting als directe verlichting, door de opening aan de boven- en onderkant. 

Met zijn coconmateriaal dat licht filtert voor een warme, comfortabele gloed, zweeft de Strand-hanglamp licht in de ruimte, voor comfort, harmonie en een verfijnde gevoeligheid voor elke kamer. De Strand-hanglamp is gemaakt van een coconlaag met een stalen binnenstructuur, een PVC-snoer en een met PVC bedekte staaldraad. 

Benjamin Hubert is een bekroonde Britse ontwerpondernemer en oprichter van creatief bureau LAYER. LAYER is gericht op ervaringsgericht ontwerp voor zowel de fysieke als digitale wereld. Onder leiding van Benjamin en een groeiend creatief team werkt LAYER samen met vooruitstrevende merken - waaronder Nike, Google, Bang en Olufsen, Samsung en Braun - om producten te maken die ons helpen bepalen hoe we in de toekomst leven, werken en communiceren, van AI tot slimme wearables en meubelsystemen, tot de volgende generatie media-apparaten en mobiele communicatietools.

Meer informatie:
MUUTO
www.muuto.com

Publicatiedatum: