Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OFYR lanceert nieuwste buiten kooksensatie

Met de introductie van Tabl’O wordt het brede assortiment in buitenkeukens van het Nederlandse OFYR verder uitgebreid. OFYR heeft in de afgelopen jaren een prominente plek ingenomen bij chefs en culinaire liefhebbers over de hele wereld. Tafelmodel Tabl’O maakt het voor iedereen mogelijk om de nieuwe manier van buiten koken te ervaren. Met de innovatieve en stijlvolle BBQ voor op tafel, kun je buiten aan de slag met kokosbriketten en bereid je heerlijke groente-, vlees- of visgerechten. 



Compact, elegant en efficiënt, de nieuwe OFYR Tabl’O is het perfecte cadeau (voor onder de boom). Met de stijlvolle zwarte gietijzeren tafelgrill verzeker je jezelf van een magische avond onder de sterrenhemel. Een musthave voor alle designlovers, kookfanaten, Bourgondiërs en levensgenieters. Samen mooie herinneringen maken, dat is waar het bij de nieuwste OFYR creatie omdraait.

Het tafelmodel, met een diameter van 40 cm, heeft een strak design. De luxe uitstraling van het ontwerp wordt tevens gekenmerkt door uitmuntende prestaties. De 2-zijdige kookplaat draagt bij aan legio mogelijkheden om vlees, vis en groenten te bereiden. Heel eenvoudig grill en bak je, met een gezelschap tot zes personen, de meest uiteenlopende gezonde en heerlijke maaltijden. Deze nieuwe buiten kooksensatie is uitermate geschikt voor een terras of balkon, maar komt op iedere tuintafel ook goed tot zijn recht. OFYR Tabl’O is vanaf december te koop.

Meer informatie:
OFYR
info@ofyr.nl 
www.ofyr.nl

Publicatiedatum: