Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Duurzame en met de hand vervaardigde objecten"

Uwmaatkeuken.nl maakt al 12,5 jaar keukens op maat

Uwmaatkeuken.nl in Lienden is onderdeel van Van de Scheur interieurbouw en al ruim 12,5 jaar specialist op gebied van maatwerk keukens. Door middel van de werkplaats met deels geautomatiseerde machines maken zij keukens op maat. Zij bieden niet alleen keukenmeubels maar ook keukenapparatuur en keukenbladen aan. 

Ontwerp
"Een op maat gemaakt meubel of op maat gemaakte keuken begint altijd met een idee. Om dit idee goed vorm te geven wordt dit vaak omgezet in een ontwerp. Om het voor de klant zo visueel mogelijk te maken wordt bij uwmaatkeuken.nl gebruik gemaakt van 3D ontwerpen. Zodoende ontstaat er een uitstekend beeld van het eindresultaat. Duurzame en met de hand vervaardigde objecten met karakter, tot in de kleinste details uitgevoerd naar wat u mooi vindt. Daar zijn we goed in", vertelt een woordvoerder van Uwmaatkeuken.nl. 

Een keuken is de centrale plek, vaak het hart van het huis en is een aanschaf voor de lange termijn. Uwmaatkeuken.nl vervolgt: "Wanneer u de keuken op maat laat maken zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Alle merken inbouwapparatuur zijn bij uwmaatkeuken.nl leverbaar, zij zorgen dat deze apparatuur perfect wordt ingebouwd. Bij het ontwikkelen van de keuken wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige scharnieren en ladesystemen, waardoor kwaliteit tot in de kleinste details gegarandeerd wordt. Voor elk soort keuken hebben zij een oplossing op maat. Daarbij is in iedere prijsklasse een maatwerk keuken te realiseren. Leidingwerk of elektra wat moet worden afgewerkt? Wij regelen het. Bij Uwmaatkeuken.nl wordt u ontzorgt van A tot Z."  "Een bijzonder interieur is een perfect middel om uw identiteit te tonen. Daarom verdient het een hoogwaardige uitvoering waarbij de kracht van het ontwerp intact blijft. Maatwerk interieur waarbij rekening gehouden wordt met de persoonlijke wensen van de klanten. Zonder de praktische en technische haalbaarheid uit het oog te verliezen. Waarom genoegen nemen met minder dan perfect", besluit Uwmaatkeuken.nl.Meer informatie:
Uw Maatkeuken
info@uwmaatkeuken.nl
www.uwmaatkeuken.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven