Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WallPepper introduceert drie nieuwe behangcollecties

Het Italiaanse WallPepper heeft nieuwe collecties geïntroduceerd. "Dankzij de kenmerken is het behang van WallPepper niet simpelweg een achtergrond, maar een decoratieve oplossing en een echte krachtige ondersteuning voor de ruimte. Een meerwaarde voor WallPepper behang is bovendien het gemak van het aanbrengen, dankzij een ad hoc productietechnologie die het mogelijk maakt om onzichtbare verbindingen te creëren door eenvoudigweg de platen te combineren, waardoor unieke afbeeldingen ontstaan", vertelt een woordvoerder van WallPepper.

Een van de nieuwe collecties is het milieuvriendelijke WallPepper Smooth TNT, een niet-geweven stof in natuurlijke vezels, PVC-vrij, op basis van textiel en cellulosevezels.
Het is gecertificeerd in klasse B-s1, d0 voor de brandwerendheid en heeft de prestigieuze IMO/MED-certificering verkregen en voldoet aan alle internationale vereisten.


WallPepper Smooth TNT

Dan is er ook WallPepper H2O, het systeem dat hoge prestaties garandeert, waardoor er behang kan worden gebruikt in alle omgevingen die blootgesteld zijn aan water of vocht, zoals de badkamer, een wellnessruimte en de keuken. WallPepper H2O bestaat uit speciale ecologische technische platen gemaakt van glasvezel met een hoge dichtheid en van een ondoorzichtige, transparante, waterbestendige, weerbestendige beschermende coating die de mechanische weerstand tegen krassen en wrijving verhoogt.


WallPepper H20

WallPepper Acoustic is een innovatief, geluidsabsorberend en geluidsisolerend systeem dat is ontwikkeld om het akoestische welzijn van ruimtes te verbeteren. Het worden toegepast op zowel muren als plafonds. Het bestaat uit speciale technische platen gekoppeld aan een polyester naald met een dikte van slechts 3 mm dik en een transparante, ondoorzichtige beschermlaag.


WallPepper Acoustic

Tussen esthetische suggesties en fascinerende atmosferen respecteert WallPepper de functie en de architectuur van de verschillende contexten waarin ze worden toegepast. Het ecologische aspect, gecombineerd met de snelheid van implementatie en installatiegemak, maakt ze ideaal voor het gebruik alle soorten ruimtes.

Meer informatie:
WallPepper
www.wallpepper.it 

Publicatiedatum: