Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Afmetingen lopen van 10m² tot 70m² per opstelling

SunSquare past zich als een kameleon aan

SunSquare® levert geautomatiseerde zon– en regenwering op maat. De zonnezeilen zijn geschikt voor het kleinere balkon maar ook voor grotere terrassen. Voor zowel het binnenland als de Nederlandse kust.

Bij SunSquare® zit de kracht in de veelzijdigheid en de kwaliteit van het product. Qua uitstraling past SunSquare® zich als een kameleon aan en geeft een strakke designwoning net die extra smaakvolle touch om het pand tot “leven” te brengen terwijl het klassieke architectuur in zijn geheel niet aantast, maar eerder versterkt. Naast de uitstraling geeft SunSquare® het gevoel van luxe en bescherming tegen de invloeden van buitenaf. De afmetingen lopen van 10m² tot 70m² per opstelling.



SunSquare® is maatwerk en kan, naar wens en situatie, zowel vrijstaand geplaatst worden als aan het gebouw worden gemonteerd . De materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zowel de beveiliging door middel van de windsensor als de service geven zekerheid. De oppervlakte die het kan overkappen is enorm maar de sfeer die de overkapping creëert is behaaglijk en geeft een beschermd en prettig gevoel. Ook als het weer even tegen zit.

Meer informatie:
Sunsquare
info@sunsquare.nl
www.sunsquare.nl

Publicatiedatum: