Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vanaf het voorjaar van 2020 leverbaar

Nieuw afzuigsysteem van Küppersbusch

Zwart glas en witte bedieningssensoren die alleen zichtbaar worden als men de kookplaat in gebruik neemt, het nieuwe inductie afzuigsysteem van Küppersbusch is uitgevoerd in een bescheiden design.

De direct onder de kookplaat geïnstalleerde motor biedt daarnaast meer flexibiliteit bij de keukenplanning.  Vanzelfsprekend is het afzuigsysteem zowel voor recirculatie als ook voor de afvoerlucht geschikt. Met de tien standen van de afzuigingsregeling, en een vetafscheidingsgraad van 96,5 procent alsook hoogwaardige componenten zoals een roestvrijstaal vetfilter overtuigt het model KMI 8560.0 SR ook de technische gebruiker. Vier voorgeprogrameerde voorkeur temperaturen vereenvoudigen het koken: warmhouden, grillen, ontdooien (chocolade smelten) en pasta-standen laten zich eenvoudig activeren door de sensor aan te tikken. De rechte zijde van de inductie kookplaat laat zich via de brugfunctie tot een groot kookveld samenvoegen.

Wie de kookplaat dagelijks gebruikt, weet ook de eenvoudige reiniging te waarderen. De metaal vetfilter kan men in de vaatwasser reinigen, het roestvrijstaal van de filter ziet er daarna nog zeer netjes uit. Een opvangbak (tegen overkoken) onder de motor laat zich eenvoudig uitnemen en reinigen en de koolfilter-cassette die men voor de recirculatie nodig heeft is herbruikbaar.

KMI 8560.0 SR is vanaf het voorjaar van 2020 leverbaar.

Meer informatie;
Küppersbusch
www.kuppersbusch.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven