Ontwerpster Therese Rand geïnspireerd door Japans keramiek

Blomus introduceert servies in drie grijstinen

Blomus komt met een nieuw servies genaamd Ro. Dit servies is ontworpen door Therese Rand, die zich hiervoor heeft laten inspireren door Japans keramiek. Haar doordachte servies is in dit geval echter gemaakt van geraffineerd Europees porselein. 

"Ro kan voor alle dagelijkse maaltijden worden gebruikt, en voor alle tussendoortjes. Een beker voor warme dranken, een theepot, een melkkan en kommen voor groente, warme gerechten, koude gerechten en snacks. Borden voor het ontbijt, de lunch, het avondeten. En ten slotte, een suikerpot. Therese Rand heeft bij het ontwerpen van Ro aan elk klein detail gedacht, zowel in vorm als in kleur", vertelt een woordvoerder van Blomus.

Drie grijstinten
Het servies is in drie grijstinten verkrijgbaar: mourning dove bevat nuances van zand, nimbus cloud bevat nuances van ivoor. En sharkskin, de donkerste tint, heeft een subtiele blauwe ondertoon. Deze drie kleuren zijn eenvoudig onderling te combineren. Het idee voor Ro ontstond toen Therese Rand bezig was met het ontwerpen van de glaswerkcollectie Flow, die eerder dit jaar door blomus werd geïntroduceerd.

Over Blomus
Blomus staat voor minimalistisch en functioneel design voor de eigentijdse woning. Blomus werd opgericht in 1961 en verkoopt interieurdesign en duurzame accessoires. Dit jaar zet Blomus een verdere stap in de wereld van modern interieurdesign met de introductie van een uitgebreide collectie splinternieuwe basisartikelen.Meer informatie:
Blomus
www.blomus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.