Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Select Windows introduceert Energie Kozijn

Kunststof kozijnen leverancier Select Windows introduceert het Energie Kozijn dat 40% beter isoleert ten opzichte van de huidige generatie kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Daarom past dit nieuwe kozijn in de trend van duurzaam renoveren en energiezuinig wonen.

Het grootste energielek in een woning zijn kozijnen en glas. Daar gaat de meeste warmte verloren, ook als de muren oud zijn en ‘slecht’ isoleren. Een muur isoleert beter dan het beste kozijn en het beste isolatieglas. Er is voor de Nederlandse woningbezitter nog veel winst te behalen.

Toekomstgericht kunststof kozijn
Doordat Select Windows Energie Kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien zó goed isoleren mogen ze passieve kozijnen genoemd worden. De U-window waarde ligt namelijk lager dan 0,9. Woningen met een lage U-window waarde zijn duurzaam, toekomstgericht en waardevast en zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Het scheelt enorm voor het milieu en de energierekening of de U-window waarde 4,7 bedraagt (houten kozijnen met enkel glas) of 0,88 (Select Windows Energie Kozijn).

Isolatie en U-waarde; hoe zit dat precies?
Hoe goed een kozijn met een bepaald soort glas isoleert, is te zien aan de U-window waarde. De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) bestaat uit drie delen:

1. Ug-waarde. Dit is de U-waarde van het Glas, hoeveel warmte gaat verloren via het glas?

2. Uf-waarde. Dit is de U-waarde van het raamprofiel, hoeveel warmte gaat verloren via het Frame/kozijn?

3. PSi-waarde (Ψ). Dit is de isolatiewaarde van de afstandshouder van het glas (die het dubbel of driedubbel glas samenhouden).

De woonconsument heeft bij Select Windows veel keuze wat betreft het uiteindelijke kozijn. Er is een keuze in de uitstraling van het kozijn (Hollands Blok of Hollands Facet), de kleur (150 varianten inclusief trendkleuren als zwart en antraciet) en de structuur (levensechte houtnerf, mat, metallic).

Select Windows Energie Kozijnen landelijk verkrijgbaar
Select Windows heeft een landelijk netwerk van showrooms waar de woonconsument informatie kan inwinnen en een berekening kan laten maken voor het Energie Kozijn.

Meer informatie:
Select Windows Energie Kozijnen
info@selectwindow.nl
www.selectwindow.nl

Publicatiedatum: