Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijfde editie Meesters in de Tuin

Op donderdag 17 oktober vindt de vijfde editie plaats van het Meesters in de Tuin event. "Meesters in de Tuin is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers elkaar ontmoeten", laat een woordvoerder weten. "Zowel in formele sfeer gericht op innovatie en inspiratie tijdens het eerste gedeelte van het event, als in informele sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek tijdens het tweede 'netwerk' gedeelte. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor de Kwekerij excursie van Boomkwekerij Ebben die al in de ochtend van start gaat."

"Het is voor ons en daarmee de ontwikkeling van het event van groot belang dat we op “Meesterlijk” niveau blijven. Ondanks dat het event dit jaar groeit naar circa 50 partners, 4000m2 inspiratie en circa 1000 professionele bezoekers, blijft de sfeer en kwaliteit uniek, inspirerend en verrassend."

Meer informatie:
Meesters in de Tuin
17 oktober 2019, Inspyrium te Cuijk
www.meestersindetuin.nl

Publicatiedatum: