Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Insta, Jung, Gira en Brumberg levert ledsysteem Plug & Light op

Jung introduceert plug in sfeerverlichting: Plug & Light. Met dit moderne ledsysteem kan verlichting gemakkelijk en veilig geïnstalleerd worden, met grote vrijheid bij de lichtvormgeving. Plug & Light is de bundeling van krachten van Insta, Jung, Gira en Brumberg. "De verlichting van een kamer werd tot voor kort met de installatie van de lampen meestal voor jarenlang vastgelegd. "Tegenwoordig wijzigen, naast de eisen aan het interieur, ook de eisen aan de verlichting", vertelt een woordvoerder van Jung.



Plug & Light is flexibel, het ledsysteem bestaat uit een lichtcontactdoos, waarop verschillende lichtopzetstukken kunnen worden geplaatst. Zonder boren of lastig montagewerk. De opzetstukken worden door een magneet op de lichtcontactdoos vastgehouden. Deze levert de verlichting zowel de nodige voeding als dimgegevens: de lichtopzetstukken kunnen gedimd worden.  Verlichting binnenhuis kan met Plug & Light altijd aan de situatie worden aangepast.



Samenstelling Plug & Light
Het open systeem bestaat uit een voedingseenheid, een raam en een afdekking in het gekozen programma en een lichtopzetstuk. Plug & Light past in elke reguliere Europese inbouwdoos en is gemakkelijk te monteren. De lichtcontactdoos communiceert dankzij de interface direct met het aangesloten lichtopzetstuk en stelt zich in op zijn mogelijkheden.

De producten zijn verkrijgbaar in metaaluitvoeringen edelstaal of aluminium gelakt, alpine wit of zwart kunststof. De bijbehorende led lichtopzetstukken klikken door middel van een magneet vast op de lichtcontactdoos. De ledverlichting is direct dimbaar zonder knipperen. Van heel licht naar donker tot aan warm dimmen, dat vergelijkbaar is met het dimgedrag van een gloeilamp. Eenmaal bevestigd op de lichtcontactdoos, is het opzetstuk traploos draaibaar tot 360°.

Ledspot
Naast de lichtcontactdoos heeft Insta twee ledopzetstukken ontwikkeld die Jung aanbiedt. De ledspot beschikt over een in drie stappen verstelbare bescherming tegen verblinding en kan aan het plafond of de wand zorgen voor een passende lichtsfeer. Uitgerust met een mechanische bevestigingsarm en de draaibaarheid over de sokkel.



Wandstraler
De led wandstraler is het andere Plug & Light lichtopzetstuk. De asymmetrische lichtverdeling zorgt voor een vlakverlichting met dieptewerking. Door de bijzondere draaibaarheid geeft de wandstraler bijvoorbeeld naar boven gericht een indirecte verlichting.

Meer informatie:
Jung
www.jung.nl

Publicatiedatum: