De Perch-familie verwelkomt een nieuw lid: de Perch Light Branch Small. De elegante origami-achtige vogels van Umut Yama zitten opnieuw op een gouden takje. In tegenstelling tot zijn grote broer, de Perch Light Branch, die vijf vogels heeft, heeft de Perch Light Branch Small drie vogels. Een hangend licht dat een speels tintje geeft aan kleinere etentjes, maar ondanks zijn grootte het middelpunt van de aandacht is.

"De vreugde zit in de details", aldus Umut Yamac, die in 1980 in Londen werd geboren.

Umut Yamac is een in Londen gevestigde architect en ontwerper met Turkse achtergrond. Hij studeerde af aan de Bartlett School of Architecture, UCL op het gebied van design en ging vervolgens werken voor een aantal internationaal gerenommeerde architecten en ontwerpers voordat hij in 2011 zijn eigen bedrijf begon.

Hij werkt aan uiteenlopende projecten, van objectniveau tot architecturale projecten. De rode draad in zijn werk is de nadruk die wordt gelegd op de relatie met de gebruiker; en de wens om verschillende niveaus van betrokkenheid te bieden, van puur functioneel tot speels en imaginair.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com