BuzziSpace zet zijn mensgerichte visie op gelukkige, gezonde werkplekken voort met de presentatie van geselecteerde originele oplossingen uit zijn uitgebreide portfolio van akoestische verlichting als een belangrijk onderdeel van de London Design Fair van dit jaar.

BuzziSpace presenteerde een creatieve verlichtingsinstallatie tijdens een diepgaande paneldiscussie in Darc Room. Het was de eerste keer dat het internationale bedrijf in Darc Room exposeerde, waar het het onderzoek deed naar hoe geluid en licht direct van invloed zijn op stemming, welzijn en productiviteit met een display van multifunctionele akoestische verlichtingsoplossingen, waaronder twee van BuzziSpace's eigen interne ontwerpconcepten: BuzziProp LED en BuzziJet.

Vorm volgt functie bij de BuzziJet, een opzettelijk eenvoudig ontwerp gebaseerd op de principes van geometrische akoestiek. Met een brede diameter laat dit cilindrische ontwerp geluidsgolven heen en weer stuiteren langs de omtrek van zijn cirkelvormige lichaam, waarmee het geluid vermindert. BuzziJet is aanzienlijk van formaat, maar oogt licht en luchtig dankzij de gestoffeerde schuimkern, die een zacht uiterlijk creëert en een majestueus gevoel van sereniteit oproept. Verhuld in het lichaam straalt de krachtige lichtbron warm, aangenaam licht uit.

De BuzziProp LED doet denken aan de buisvormige vorm van een propeller, en is een aerodynamisch hangend ontwerp met geluidsabsorberende mogelijkheden. Met zijn minimale ontwerp laat BuzziProp LED uw geest reizen naar een ononderbroken en evenwichtige ruimte, voor verbeterde concentratie, productiviteit en focus op het werk. Dit akoestische verlichtingsarmatuur is verkrijgbaar in verschillende stoffen, waardoor u het gemakkelijk kunt combineren met andere meubels en een harmonieus ontwerp kunt creëren.Het intieme formaat van de tentoonstelling combineert prachtig design met superieure ruisonderdrukking en hoogwaardige verlichting, en nodigde bezoekers uit om uit de eerste hand de componenten te ontdekken die nodig zijn om een ​​goed uitgebalanceerde, comfortabele ruimte te creëren, waardoor mensen zich thuis kunnen voelen - terwijl ze op het werk zijn, of in elke omgeving.

BuzziSpace ging ook dieper in op het belang van geluid en licht met een Darc Room-paneldiscussie, waar Global Acoustics Ambassador Daniel Verlooven deelnam aan een diepgaand gesprek over de rol van akoestische verlichting in commerciële en horeca-omgevingen.

Na het panel organiseerde BuzziSpace een boeiende workshop met Daniel in hun London Sh'office (showroom en kantoor), waar bezoekers nieuwe oplossingen hebben ervaren en waardevolle inzichten hebben verkregen op het gebied van geluidsimpact in een dagelijkse werkomgeving.

Meer informatie:
BuzziSpace
www.buzzi.space