De firma Orientals uit De Kwakel viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. De groothandel in 'oosterse sfeer' importeert de volledige collectie vanuit India. Het assortiment bestaat uit lampen, meubelen, sierkussens en accessoires.

"Onze corebusiness ligt bij de lampen die het grootste deel uitmaken van de collectie. Deze bestaat uit een breed assortiment filigrain en mozaiek lampen. Van tafellamp, hanglamp, vloerlamp tot plafonnières in diverse kleuren en maten. We maken een sterke groei door met onze lampencollectie", vertelt Andre Moor, eigenaar van Orientals.

Andre vervolgt: "We zien een sterke vraag naar sfeerverlichting en wij bieden die ook. Zo hebben wij onlangs een nieuwe collectie filigrain tafellampen geïntroduceerd in druppelvorm uitvoering. We leveren aan verlichtingszaken, meubelzaken, woonwinkels en projectinrichters. Zo zie je onze lampen ook in Chateaux Meiland die via de winkel van Montana’s in Noordwijk zijn geleverd."

De meubelen zijn voornamelijk van sheesham hout en ingelegd met mozaiek steentjes en bestaat uit kasten en diverse tafels. De kussens en poefen hebben uiteraard een oosterse.

Meer informatie:
Orientals
Poelweg 40F
1424PB De Kwakel
020-6733744
info@orientals.nl
www.orientals.nl