Onder het motto re-design + re-use = reduce wordt op 5-6 oktober a.s. de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland gehouden. Hier zullen vijftig duurzame interieurmerken, startups en ontwerpers zichzelf presenteren. Het format van de beurs is 'Alles voor een duurzaam interieur onder één dak en voor elk budget'.

Als onderdeel van October Woonmaand vind de beurs plaats in de Kromhouthallen in Amsterdam-Noord. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en adviseren door duurzame merken en (interieur)designers, die er de laatste trends op het gebied van eco, circulair, goed groen, vintage design, bio-afbreekbare meubels en duurzame vloer- en wandafwerking presenteren.

Kom kijken in een geheel duurzaam tiny house, of neem deel aan een van de inspirerende presentaties of workshops en krijg meer inzicht in hoe jij duurzame keuzes kunt maken in je interieur.
Een van de deelnemers is CooLoo, dat  niet enkel de coatingtechnieken en afwerkingen maar ook totale eindproducten en maatwerk producten ontwikkelt en produceert. "Vanuit onze duurzame gedachte en hoogwaardig toepassen van afvalmaterialen mag CooLoo hier natuurlijk niet ontbreken. We gaan graag de uitdaging aan om met onze specifieke kennis en kunde oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven, afvalstromen of ontwerpen", laat een woordvoerder weten.

De overige deelnemers zijn: Forbo, Sirkuler, Loudcloud, Flower Family, Systimber - Tiny House, Van Dijk & Co, Biobased leemlab met Stadshout en Vrijplaats X, SuitdeSuits, Luma Lano, Quant, Fairf, Tolhuijs design, Repair cafe, Sur atelier, Cartoni Design, ​Tierrafino, MoreCircular, Moduplus, Whoppah, Formadri, Lavital, Koak, Brandt kaarsen, Faqwerk, Palais, Auping, Dille&Kamille en Four Leaves.


Meer informatie: www.duurzamewoonbeurs.nl