Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste keukenapparatuur ziet levenslicht

"Oktober is traditiegetrouw de woonmaand. Tijd om te inspireren met de nieuwste keukenmachines. Onze producten zijn geschikt voor elke kok, van beginnende hobbykoks tot professionele chefs", vertelt een woordvoerder van fabrikant van keukenapparatuur Kenwood.
Hij vervolgt: "De kMix keukenmachine is bekend bij bak- en designliefhebbers. De krachtige motor en vele accessoires maken het de ultieme keukenhulp. De machine wordt geleverd met een 5,0 liter mengkom en drie mengkomaccessoires. Sinds kort zijn er vier nieuwe kleuren beschikbaar: goud, zilver, geelgoud of zwart chroom.



Prospero+
De Prospero+ is de opvolger van de Prospero en heeft een nieuw modern design en meer vermogen. De keukenmachine kan 30% sneller kloppen en heeft meer accessoire-opties. De Prospero is net als zijn voorganger compact en daardoor goed voor de kleinere keuken. De mengkom heeft een 4,3 liter mengkom. De Kenwood Prospero+ lijn bestaat uit vier modellen, elk met een eigen pakket aan bijgeleverde accessoires.

Chef Titanium
De Chef Titanium KVC7320S is volgens Kenwood een echte krachtpatser. Deze robuuste keukenmachine heeft met metalen behuizing en wordt geleverd met een ThermoResist glazen blender met een inhoud van 1.6 liter en 5 mengkom-accessoires.

Meer informatie:
Kenwood
Claudius Prinsenlaan 128a
4818 CP Breda 
www.kenwoodworld.com

Publicatiedatum: