Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Outdoor lifestyle merk maakt buitenmeubilair, kooktoestellen en accessoires

Hans Goossens: "Ik geniet nog altijd van de avontuurlijke manier van koken met de OFYR"

Het in Roosendaal gevestigde bedrijf OFYR introduceerde vier jaar geleden het concept 'buiten koken rond het vuur'. "OFYR ontsprong uit het verlangen om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers is een assortiment met buitenmeubilair, kooktoestellen en accessoires ontwikkeld, die inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar zijn", vertelt oprichter Hans Goossens.

Na een lange carrière in vermogensbeheer en het luxesegment van de detailhandel besloot Hans om een carrièreswitch te maken. Hans wilde altijd al een tastbaar product produceren, en werd geïnspireerd voor het ontwerp van de OFYR door zijn eigen zoektocht naar de perfecte grill om ’s avonds gezellig voor vrienden en familie op te kunnen koken. "Toen het concept op de markt werd gebracht, werd het al snel omarmd door zowel hobbykoks als professionals. Ik geniet nog altijd en elke keer van het koken met de OFYR. Het is een avontuurlijke manier van koken. We houden er eigenlijk gewoon van om een goed vuurtje te stoken.”Maar als een liefhebber van esthetica is Hans vooral trots op het tijdloze design. "Dankzij de nieuwe producten is OFYR getransformeerd in een outdoor lifestyle-concept. Wij zitten als bedrijf vol met nieuwe ideeën voor de toekomst om onze visie van ware verbinding nog verder te doen ontvlammen.”

De eenvoud, de multifunctionaliteit en het design is volgens Hans waar de interesse in OFYR vandaan komt. Het kegelvormige kooktoestel is gemaakt van ruig Corten staal of zwart gecoat staal. "Het simpele, strakke ontwerp zorgt ervoor dat het elke tuin past. De multifunctionaliteit blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden, ongeacht het jaargetijde. OFYR is niet alleen geschikt voor privéliefhebbers maar ook voor professionele chef-koks voor catering bij evenementen en voor kookdemonstraties. Onze producten passeren regelmatig de revue in de professionele kookwereld, zowel bij kleinere gelegenheden als bij grootschalige evenementen als Tomorrowland en Parookaville. Restaurants en hotels gebruiken OFYR om hun buitenruimtes om te toveren en gasten een ongekende dinerervaring te bieden", vervolgt Hans.

Omdat OFYR als doel heeft zo veel mogelijk mensen samen te brengen, hebben ze een nieuw concept ontwikkeld: OFYR Tabl’O. Door zijn compacte formaat past hij goed op een terras of balkon. "Je kan experimenteren met ingrediënten, van vlees tot vis en groente, met de charme van een normale houtskool barbecue. Draai de kookplaat om en ontdek talloze opties; de kookplaat beschikt over een glad en een geribbeld oppervlak. Met OFYR Tabl’O kan je genieten van samen koken met vrienden en familie, waar en wanneer je maar wilt. En uw tafel ziet er bijzonder fraai uit met de stijlvolle Tabl’O", besluit Hans.  

Meer informatie:
OFYR Worldwide
Gewenten 43a
4704 RE Roosendaal
www.ofyr.nl

Publicatiedatum: