In 2012 creëerde de ontwerpstudio Form Us With Love de armatuur Hood, een armatuur die zowel als lichtbron als geluidsabsorberend functioneert. Nu is de Hood-serie uitgebreid met een kleinere versie van het origineel - Hood Mini.

Hood Mini heeft dezelfde module-gedachte als Hood en kan worden gebruikt als een enkele armatuur of kan worden uitgebreid in lineaire systemen. 

"Hood Mini is een mooie aanvulling op Hood. Het heeft een mooiere uitdrukking en een beter toegankelijk prijsbeeld", zegt John Löfgren van FUWL. 

Hood Mini combineert verschillende functies zoals ruimtelijkheid, geluidsabsorptie en licht in combinatie met design. De armatuur past prima in verschillende openbare omgevingen zoals scholen, kantoren, cafés en hotels. Hood Mini bestaat uit vilt, massief metaal, opaal acrylglas en schroeven in gelakt aluminium.

Beschikbaar in twee varianten; met E27-sokkel alt. PRO uitgerust met LED in combinatie met diafragmabescherming in opaal acrylglas. Hood Mini biedt eenvoudige montage en wordt gepresenteerd in een natuurlijk kleurengamma dat in de meeste omgevingen past.

Meer informatie:
Form us With Love
www.formuswithlove.se